DSC_0065
Findit 4 Dogs

Voorstellen

Mijn naam is Marike Jonker, en ik woon samen met mijn man Luuk in Nagele. Op dit moment hebben wij 4 Ierse setters en een rescue hond uit Italië (kruising Engelse setter)

Ik heb ruim 25 jaar full time in de gezondheidszorg (mensen met een verstandelijke beperking) gewerkt, maar heb in 2014 besloten om dit nog maar voor een klein deel te blijven doen. Ik wilde meer tijd voor onze honden, en onze Ierse Setter kennel “Of the Autumm Sun” Daarnaast wilde ik graag wat ondernemen met andere honden. Vandaar dat ik ben begonnen met een  hondenuitlaatservice.

De opleidingen die ik heb gedaan zijn: KK1 ,de basiscursus bij O&O en Vakbekwaamheid Besluit houders van dieren, hond en kat. Verder heb ik meerdere seminars gedaan zoals: pijn bij honden, puppy cursus, T-Touch, epilepsie bij honden, EHBO, en Grenzen aan beïnvloeden van ras specifiek gedrag.
Ik heb een tijdje les gegeven op een hondenschool, en ook op mijn stage in het asiel heb ik veel geleerd.

Floortje

marike@findit4dogs.nl

Vliegtuigweg 3c 8308PL Nagele

06 27397012